Nieuws van Inter Milan

Škriniar koos er resoluut voor om Inter te verlaten

Paris Saint-Germain is eindelijk dicht bij het verwerven van de diensten van de Slowaakse international en Inter Milan-captain Milan Škriniar. Volgens een rapport van Fabrizio Romano is de speler persoonlijke voorwaarden overeengekomen met Les Parisiens en wacht hij nu op bevestiging van een deal tussen de clubs. Bovendien was PSG niet de enige die deze maand aandrong op een verhuizing, aangezien Skriniar ook naar de Franse hoofdstad wilde vertrekken. Ben Jacobs van CBS Spots meldde dinsdag op basis van bronnen dat de Slowaakse international er alles aan heeft gedaan om nu een deal te krijgen en niet te wachten tot de zomer.
De titelverdediger van de Ligue 1 probeert de verdediger nu naar Parijs te halen en wil een deal sluiten met Inter. De Serie A-club wil echter meer geld dan wat PSG hen biedt. Aanvankelijk eiste de Italiaanse club naar verluidt € 20 miljoen van PSG voor Škriniar in de winterse transferperiode, wat de Parijzenaars afwezen. Ze boden de helft van het bedrag. Ook Inter Milan wees het aanbod af.
Škriniar betrad het veld in de Milanese derby van gisteren en hielp zijn team aan een 1-0 overwinning. De Slowaakse international met 58 interlands speelde 238 wedstrijden voor Inter sinds zijn transfer van Sampdoria in 2017. De man die in zijn plaats de armband droeg, Lautaro Martinez, scoorde de winnaar in de eerste helft toen hij uit een hoekschop naar huis kopte.
De verhuizing van Škriniar naar Frankrijk zal een grote klap zijn voor de Serie A-kampioenen van 2020/21. Ze staan momenteel tweede in de competitie achter Napoli. Inter Milan CEO Beppe Marotta gaf commentaar op de kwestie. “Skriniar heeft een keuze gemaakt die ruimschoots binnen zijn recht ligt, en we zijn verplicht die te respecteren. We zijn er zeker van dat hij dezelfde professionaliteit en ernst zal blijven tonen die hij altijd heeft in de komende maanden voordat het seizoen voorbij is.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *