Over mij

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen in Inter Milaan wonen, is hun legendarische geschiedenis. Inter Milan werd opgericht in 1908 en heeft een rijke traditie van succes, met door de jaren heen talloze nationale en internationale titels. Hun palmares omvat 19 Serie A-titels, 7 Coppa Italia-titels en 5 UEFA Champions League-titels. Deze successen hebben ertoe bijgedragen dat Inter Milan een van de meest prestigieuze en gerespecteerde voetbalclubs ter wereld is geworden.
Een andere reden waarom mensen van Inter Milan houden, is hun speelstijl. Inter Milan staat bekend om hun snelle, aanvallende speelstijl, die zowel opwindend is om te zien als zeer effectief. De club staat ook bekend om hun sterke verdediging, met veel van de grootste verdedigers in de voetbalgeschiedenis die in de loop der jaren voor Inter Milan hebben gespeeld.
Ten slotte houden mensen van Inter Milan vanwege de gepassioneerde schare fans die de club steunen. Inter Milan-fans, ook wel bekend als ‘Nerazzurri’, behoren tot de meest loyale en gepassioneerde ter wereld. Ze komen in grote aantallen naar wedstrijden, zingen en zingen gedurende het hele spel, en ze staan erom bekend een elektrische sfeer te creëren die nergens anders ter wereld wordt geëvenaard.
Kortom, mensen wonen bij Inter Milan vanwege hun legendarische geschiedenis, hun opwindende speelstijl en hun gepassioneerde schare fans. Om deze en meer redenen zal Inter Milan de komende jaren een van de meest geliefde en succesvolle voetbalclubs ter wereld blijven.
Het Inter Milan werd in mijn herinnering het “zwarte gat” van mijn tijd genoemd. Maar het heeft een baas die echt van het team houdt – Moratti. Ik ben waarschijnlijk in 1996 begonnen met voetbal kijken. In die tijd was het niet langer het tijdperk van de Trojka en Milaan had de Drie Musketiers niet. Ik herinner me dat Inter Milan in één keer Zamorano, Djorkaeff, Sforza, Kanu en anderen kocht en een jaar later Ronaldo kocht.
Inter Milan heeft Zanetti, net zoals Milan Baresi en Maldini heeft, Juventus heeft Del Piero en Rome heeft Totti en De Rossi. In feite is Inter Milan altijd een familie geweest. Deze familie heeft glorie en verval gekend, het heeft legendes en slechte zonen voortgebracht, het heeft goede ouders en slechte ouders gehad, maar de loyaliteit van de fans is altijd groot geweest. Daarom heb ik Inter Milan altijd gerespecteerd.
Het middelste team gaat al jaren met ups en downs, en nu is het een gewoonte geworden. Ik ben ook jaloers geweest op de briljante records van de teams Cosmos en Galaxy, en ik heb ook een hekel aan Juventus omdat het vol kampioenen zit. Maar ik denk er niet aan om van thuisploeg te wisselen! Als ik moet evalueren, is Inter Milan voor mij slechts een weerspiegeling van de botsing van idealisme en realiteit.