Nieuws van Inter Milan

Lukaku wil laten zien wat hij kan bij Inter Milan

Inter Milan is ‘enthousiast over het openen van onderhandelingen met Chelsea over de huurovereenkomst van Romelu Lukaku’ na hun Champions League-duel met Porto. De Belgisch international is het seizoen uitgeleend aan zijn voormalige ploeg nadat hij uit de gratie raakte bij het Chelsea-team van Thomas Tuchel. La Beneamata wil hem graag behouden, ook al schittert hij tot nu toe niet, voornamelijk vanwege een blessure. Ze kregen Roberto Firmino aangeboden voor het geval de Belg zou vertrekken, maar hun prioriteit is om tot een akkoord te komen om hun huidige spits te behouden.
Hij is een van de vele Chelsea-spelers met een onzekere toekomst na zoveel nieuwe aanwinsten in de zomer- en wintertransferperiodes. Dat gezegd hebbende, was de toekomst van Lukaku al erg onzeker, hoewel Chelsea een absolute nummer 9 mist en hoofdcoach Graham Potter hem nog niet goed heeft bekeken.
Lukaku beleeft dit seizoen niet de beste tijd bij Inter Milan. De 29-jarige speler maakte dit seizoen tot nu toe vier basisplaatsen en vijf invalbeurten in de Serie A voor Inter. De Nerazzurri zullen geen haast maken met een beslissing en zullen de komende weken de voortgang van de spits volgen en rustig een beslissing nemen.
Lukaku moet echt laten zien wat Inter zo’n moeite heeft gedaan om hem deze zomer weer op huurbasis van Chelsea te krijgen. De omroep meldt dat Lukaku meer dan ooit vastbesloten is om zijn beste te laten zien in een Inter-shirt en te bewijzen dat zijn toekomst bij de club ligt. Inter is ‘optimistisch’ dat hij kan na ‘positieve’ feedback van de medische en technische staf van de club.
Dezelfde bron suggereert dat, in het geval dat Inter Lukaku niet kan verlengen, ze hun aandacht kunnen richten op Roberto Firmino van Liverpool.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *