Nieuws van Inter Milan

Pavard wil Bayern München graag verlaten

De onderling verbonden Bayern München-verdediger Benjamin Pavard wil de Beierse club aan het einde van het seizoen steeds meer verlaten. Sportief directeur van Bayern München, Hasan “Brazzo” Salihamidžić, erkende de late interesse en verklaarde dat het Inter Milan was die een onderzoek aan het lobbyen was. Salihamidžić maakte echter niet bekend hoeveel Inter Milan had geboden voor Pavard.
Salihamidzic legde uit aan ‘Bild’ dat in de laatste dagen van de transferperiode van januari een aanbod kreeg van de internationale Fransen. “Benjamin is een zeer belangrijke speler voor ons en extreem veelzijdig in de verdediging”, zei de ex-voetballer van Bayern en Juventus, degene die nu de sportieve begeleider is van die van München.
De onderhandelingen met Bayern liepen echter op niets uit en zowel Skriniar als Pavard zijn in ieder geval tot het einde van het seizoen bij hun huidige clubs gebleven. Pavard is een van de belangrijkste namen die aan Inter wordt gelinkt als mogelijke vervanger van Milan Skriniar, die in de zomer naar Paris Saint-Germain gaat.
Volgens de Corriere neigt de speler er ook steeds meer naar om in de zomer te vertrekken uit Beieren, mede om redenen van zijn familie. De veelzijdigheid van Pavard is natuurlijk een belangrijke reden waarom hij werd vastgehouden. De Fransman, die zowel rechtsback als centrale verdediger kan spelen, werd meteen een stuk waardevoller toen Lucas Hernandez zijn ACL scheurde tijdens het WK in Qatar. Met een prijs voor de daling door zijn houding van niet verlengen, is de speler een belangrijke aantrekkingskracht voor elke club die een verdediger nodig heeft die tot het eerste niveau wordt gecontroleerd.
Salihamidzic steekt niet onder stoelen of banken dat er een bod op de Fransman was, al gaat hij niet zover te zeggen dat het van Inter kwam. Salihamidzic gaf toe: “Op financieel vlak was het een aantrekkelijk aanbod, maar voor ons komt de sportieve kant altijd op de eerste plaats.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *